Archetypon Slideshow Classic

Stacks Image 1350
De verenigingscontributie bedraagt € 8,00 per maand, exclusief eventueel lesgeld. Als je zelf geen instrument hebt, dan kun je er een gratis in bruikleen krijgen van de vereniging.
Als u interesse hebt om lid te worden van onze vereniging, dan kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat via mailF. Ook bent u altijd welkom om eens binnen te lopen tijdens de wekelijkse repetitie in de repetitieruimte in de Varenbeuk.
Fanfare St. Caecilia Nieuw-Einde staat midden in de samenleving. Zij levert een bijdrage aan de ontwikkeling van (jonge) mensen op cultureel, muzikaal en sociaal gebied en draagt daarmee op haar wijze een steentje bij aan de instandhouding van het diepgewortelde Limburgse folkloristische erfgoed.

Fanfare St. Caecilia is een vereniging voor iedereen. Naast het produceren van kwalitatief goede blaasmuziek zijn gezelligheid, tolerantie, waardering en respect begrippen die hoog in het vaandel van de vereniging staan.

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[teleINFO]